Projekat “Beograd 2020” prvi po rejtingu

Bez autora
Mar 20 2011

Beograd će krajem juna posetiti Doris Pak, predsednica Odbora za kulturu i obrazovanje Evropskog parlamenta, kojoj će tom prilikom biti predstavljen projekat “Kandidatura Beograda za Evropsku prestonicu kulture 2020. godine”.Preliminarni rezultati online kosultacija, koje su trajale prethodnih nekoliko meseci, pokazuju da je Srbija, sa projektom “Beograd 2020”, prva po rejtingu. Ove kosultacije ukazuju da je Srbija pokazala najviši stepen interesovanja i rešenosti da Beograd osvoji titulu za 2020 godinu.

Projekat “Beograd 2020” prvi po rejtinguBeograd će krajem juna posetiti Doris Pak, predsednica Odbora za kulturu i obrazovanje Evropskog parlamenta, kojoj će tom prilikom biti predstavljen projekat “Kandidatura Beograda za Evropsku prestonicu kulture 2020. godine”.

Preliminarni rezultati online kosultacija, koje su trajale prethodnih nekoliko meseci, pokazuju da je Srbija, sa projektom “Beograd 2020”, prva po rejtingu. Ove kosultacije ukazuju da je Srbija pokazala najviši stepen interesovanja i rešenosti da Beograd osvoji titulu za 2020 godinu.

Naredna konferencija se očekuje na jesen ove godine, a početkom 2012. godine Evropski parlament bi trebalo da donese odluku o tome kako će od 2020. godine projekat evropskih prestonica kulture izgledati.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik